Нови Београд, Гоце Делчева 44 063 1311 829 office@carolijavrtic.rs

Простор вртића

Врхунски стручњаци из области педагогије, архитектуре и безбедности дизајнирали су и опремили простор по највишим стандардима тако да у потпуности буде прилагођен деци предшколског узраста, да подстиче њихову унутрашњу мотивацију, маштовитост и истраживачки дух.

Простор се налази на површини од 412 м2 распоређених на једном нивоу и пружа максималну безбедност собама опремљеним видео надзором и личним обезбеђењем 24h. Вртић Чаролија има и своје двориште, ограђено и са травнатом подлогом и природним хладом. Сама позиција вртића који је окружен са три парка и једним спортским тереном и који дају могућност свакодневног боравка у природи и спровођењу активности из различитих области васпитно-образовног рада, у многоме доприноси бољем психофизичком развоју деце, разноврсности у раду (моторичке, еколошке, откривачке активности) и задовољава потребе детета за кретањем и боравком на ваздуху.

Близина позоришта „Пинокио“, Института за Мајку и Дете Србије, Спортског центра „11. Април“, основних и средњих школа, омогућава нам интензивну сарадњу са друштвеном средином која је од велике важности у припреми детета за живот у заједници.

 

Pin It on Pinterest

Share This